Џип Рели Сопиште 2013 – Фото галерија

sopishte 2013

Џип Рели Сопиште 2013

Сопиште – 4×4 Off Road е настан кој се одржува во прекрасните предели на Општина Сопиште.

Организатор на Џип Рели Сопиште е АМК САНСИТИ – Скопје
Web: www.suncityors.com

Членови на Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола присуствуваа на овој настан и направија неколку фотографии од истиот.

Уживајте !!!

Back
Next

Фото галерија – дел 1

Back
Next