prva svetska vojna izlozba

Изложба – 100 години од Првата светска војна

САФАРИ КЛУБ НИШ во соработка со здружението ОФ РОУД МАКЕДОНИЈА Ве покануваат на изложбата на фотографии „ЕКСПЕДИЦИЈА ВЕЛИКИ РАТ“

МЕСТО: МАГАЗА, БИТОЛА

ВРЕМЕ: 27.11.2015 (ПЕТОК)    18.00 Ч

prva svetska vojna izlozba