sopishte 2011

Џип Рели Сопиште 2011 – Фото галерија

Џип Рели Сопиште 2011

Сопиште – 4×4 Off Road е настан кој се одржува во прекрасните предели на Општина Сопиште.

Организатор на Џип Рели Сопиште е АМК САНСИТИ – Скопје
Web: www.suncityors.com

Членови на Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола присуствуваа на овој настан и направија неколку фотографии од истиот.

Уживајте !!!

Фото галерија – дел 1

Фото галерија – дел 2

Фото галерија – дел 3

Фото галерија – дел 4

Фото галерија – дел 5

Фото галерија – дел 6

Фото галерија – дел 7