Џип Турнеја Мариово 2011 – Фото галерија

Jeep tour mariovo 2011

Џип Турнеја Мариово 2011 се одржа на 18-19.06.2011. Уживајте во фото галеријата од овој настан!

Кликнете на овој линк за повеќе информации за Џип Турнеја Мариово (линк до официјална страна)

Jeep tour mariovo 2011

From Jeep Tour Mariovo 2011 – 4×4 Off Road Driving Experiance
From Jeep Tour Mariovo 2011 – 4×4 Off Road Driving Experiance
From Jeep Tour Mariovo 2011 – 4×4 Off Road Driving Experiance
From Jeep Tour Mariovo 2011 – 4×4 Off Road Driving Experiance
From Jeep Tour Mariovo 2011 – 4×4 Off Road Driving Experiance

{oziogallery 119}