Кајмакчалан врв 2521 m – 360 VR панорама

Кајмакчалан врв 2521 m – 360 VR панорама – македонско – грчка граница.

Откријте го врвот Кајмакчалан на Ниџе планина. За подобрено искуство користете VR headset!

Уживајте во прекрасните панорами и виртуелно посетете ја оваа локација од Првата светска војна.

сакате лично да го посетите Кајмакчалан?


  • 4 х 4 Џип екскурзии до Кајмакчалан…

     

kajmakcalan 360

Close Menu