krklino museum

Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино – фото галерија

Авто и Етно музејот „Филип“ е приватен музеј сместен во село Крклино, на само 5 км од Битола.

Со колекција на предмети која по квалитет и квантитет ги надминува и многу државни музеи, Авто и Етно музејот „Филип“ претставува локација која не смеете да ја пропуштите при вашиот престој во Битола.

Повеќе информации: www.bitola.info

krklino museum

From Auto and Ethno Museum “Filip” in village Krklino Bitola
From Auto and Ethno Museum “Filip” in village Krklino Bitola
From Auto and Ethno Museum “Filip” in village Krklino Bitola
From Auto and Ethno Museum “Filip” in village Krklino Bitola
From Auto and Ethno Museum “Filip” in village Krklino Bitola
From Auto and Ethno Museum “Filip” in village Krklino Bitola
From Auto and Ethno Museum “Filip” in village Krklino Bitola

{oziogallery 152}