krklino 360

Музеј Крклино – 360 Виртуелна прошетка

Авто и етно музејот „Филип“ во село Крклино во близина на Битола е еден од најбогатите приватни музеи во Република Македонија и одлично место за посета доколку сте во близина на Битола.

Музејот е составен од богата колекција на автомобили, моторцикли, велосипеди и вредни артефакти групирани во градска, селска, турска и еврејска соба.
Виртуелната прошетка е изработена од член на тимот на Оф Роуд Македонија.

Повеќе:

krklino 360