magnolija plostad bitola 360

Плоштад Магнолија Битола – 360 Виртуелна прошетка

Плоштад Магнолија Битола – 360 Виртуелна прошетка – Прошетајте низ центарот на Битола – градот на конзулите. До Саат Кулата, покриениот пазар Безистен или пак по Широк Сокак – најпознатата улица во Македонија.

Виртуелната прошетка е изработена од тимот на OFF ROAD Macedonia во месец јуни 2017 г.

Повеќе:

magnolija plostad bitola 360