Home360* Виртуелни панорамиРајска долина - рибник и ресторан во близина на село Куратица -...

Рајска долина – рибник и ресторан во близина на село Куратица – 360* панорами

- Advertisement -

Рајска долина е рибник и ресторан во близина на село Куратица, сместен во раскошна природа покрај патот Прентов мост – Куратица. Она што особено пленува е автентичниот амбиент надополнет со малите езерца во кои се одгледува пастрмка и крап.

Летниковците и терасите се одлично место за одмор и релаксација, а амбиентот го разубавуваат и птиците и зајаците кои шетаат околу езерата.

Член на Оф Роуд Македонија го посети ресторанот во месец Јуни 2017 и ги направи виртуелните панорами.

Уживајте!

- Advertisement -