Home360* Виртуелни панорамиШирока - планинарски дом - Пелистер - 360* панорами

Широка – планинарски дом – Пелистер – 360* панорами

- Advertisement -

Планинарскиот дом „Широка“ или познат и како „Ловечка куќа” е сместен на околу 1940 м надморска висина, покрај макадамскиот пат кој води до врвот Пелистер.

Опкружен со прекрасна природа, овој планинарски дом е одлична дестинација за кратки пешачки и велосипедски екскурзии, или како попатна станица за посетителите чија крајна цел се Големо езеро или врвот Пелистер.

Макадамскиот пат е особено погоден за пешачки тури, планински велосипеди и теренски возила.

Член на OFF ROAD Macedonia ја посети оваа локација во месец јуни 2017.

Уживајте во прекрасните панорами од Националниот парк Пелистер!

- Advertisement -