Home360* Виртуелни панорамиКамен Мост село Зовиќ Мариово - 360 Виртуелна прошетка

Камен Мост село Зовиќ Мариово – 360 Виртуелна прошетка

- Advertisement -

Камен Мост во село Зовиќ, Мариово – 360 Виртуелна прошетка. Прошетајте од село Зовиќ до Камениот мост и прекрасната Градешка река и назад до Етно куќата „Кај Мостот“ во ова село.

Фотографии и изработка: OFF Road Macedonia

zovik most virtual

- Advertisement -