dobro pole 360

Добро Поле, Мариово – 360 VR интерактивно видео

Добро Поле Мариово – 360 VR интерактивно видео на македонско-грчката граница.

Не заборавајте да разгледате наоколу!. Доколку поседувате VR headset и доколку Вашата интернет конекција го дозволува тоа, наместете на 4K и уживајте!!!

Уживајте во прекрасната природа и виртуелно посетете ја оваа локација од Првата светска војна.  

Доколку сакате лично да го посетите Добро Поле, повеќе информации ќе најдите на следниот линк:

dobro pole 360